Recep İvedik 6 Fragmanı

Şahan Gökbakar'a göre aynı Holywood'un Harry Potter'ı, Örümcek Adam'ı gibi Recep İvedik 6 Fragmanı da içimizden çıkan absürt bir Komedi kahramanı.

“Recep İvedik 6 Fragmanı” serisiyle türk sinemasına damgasını vuran, serinin dördüncü filmiyle “tüm zamanların en çok izlenen Türk filmi” rekorunu kıran Şahan Gökbakar, halk tarafından yarattığı bu kahramanın bu kadar sevilmesinden büyük gurur duyuyor.

Recep İvedik 6 Fragmanı fakir kesimden gelen ve parayla işi olmayan ama nerede birinin başının dara düştüğünü görse hiç çekinmeden koşan bir halk kahramanı. Şahan'a göre insanların hayatta fazlasıyla sıkıntıları var ve sinemaya da gittiklerin düz Komedi ile gülmek istiyorlar. Kara mizah insanların aradığı son şey.


Şahan, Maldivler'de Survivor'ı dibine kadar yaşadığını söylüyor. Sabah 9'da kalkan Şahan Gökbakar'a 45 derece sıcağın altında kıl yapıştırılıyor ve bütün gün öyle geziyormuş. Ayrıca köpekbalığı sahnesi dışında çekim boyunca bir kere bile denize girememiş. Acun bile “abi helal, gerçek Survivor’dan ayıramadık.” deyince yaptığına değdiğine inanmış.


Şahan Gökbakar ve ailesi Survivor boyunca Yılmaz Morgül'ü desteklemiş. Şahan'a göre Yılmaz Morgül aynı Recep İvedik tarzı. Adada da kontrolü ele aldı, “bu ada hanımefendi ve beyefendilerin olacaktır” dedi diye ekliyor.


Şahan Gökbakar Recep İvedik 6 Fragmanı izleyicisine müjdeyi veriyor. Harry Potter gibi, gittiği yere kadar devam edeceğiz ve talep geldiği sürece çekeceğiz diye ekleyen Gökbakar, seriye en az 3 film daha çekerek son vereceğini müjdeliyor.






Yorumlar